måndag 25 oktober 2010

dags att varva ner.

nu har gästerna bejet sig hemåt och jag och älsklingen funderar på vad vi ska hitta på nu när trollet sove. det lutar mot att hunny vill spela så jag ska nog pyssla lite med någonting. jag har ju en hel garderob full med pyssel att bruka. men god efterrät blev det  och att träffa tremmer och hans fruntimmer vad trevligt det med. det blev en stor cola med barnsligt beetende vid sidan av för papporna i alla fall. jag tror inte vi skrämde upp henne allt för mycket i alla fall.
 ta et lugnt var teos grej effter maten. lite lustig ställning att ligga i men det funkar ju tydligen ganska bra. annars hade han nog sagt till tror jag.
 när vi åt efter rätt så ville ju självklart små killarna ha med. teo hade en helt egen stil att äta majskrokar på. lite lustigt sätt att äta men det funkar ju tydligen.
 jag har ingen aning om vad peter gör eller har i  mnnen på den här bilden men lustigt ser det i alla fall ut.
 gott humör får man av mat. i alla fall om man är ett litet troll
 jag jorde snittade fikon med jonung och valnötter och lite varma äplen som vi åt till vaniljglass. eller ja peter åt glass med nogat sås effter som han är 3 år .
 så slutade lillemans dag i knät på mammsen. han somnade på pappsen men jag ville ha gosetrollet en stund med.
finaste lilla knytet mitt. nu är det dags att varva ner och ta det lugnt inför natten.så jag ska gå och fixa en kopp te till mig och en kopp tjära(lapsang) till peter så untill next time.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar