söndag 17 oktober 2010

välsignelse

nu är vi tillbaka från välsignelsen av denna lilla pojk. det var jätte fint och vi fick massa goda kakor effteråt. mmm så nu måste jag vara nyttig i minst 2 veckor för att kompensera och bara äta sånt i smyg. jag menar på lördagar. tack corinna och daniel för att vi fick komma och alla andra som jorde det till en trevlig tillställning.
det var även fler menniskor där av den där mindre sorten, tydligen reagerar dom nästan likadant som större på papparazzi fotografering. Teo  vi <3 dig
jag gick runt och samlade ihop alla bebisar och satte på peter. han såg skrämmande bekväm ut . och titta på hur villiam längst till vänster ska pussa teo i mitten och hur gosigt vincent lutar sig mot honom. dom hade det nog mysigt där pojkarna.
allas vårt älskade john bauer troll(eller hur var det du sa anders) alexander var där och myste med oss. även dessa 2 tjusiga damer Theres och Alina. alina hade jätte trevligt med alla villiams paket. hon är så fin med sitt ompysslande om bebisar. hon utstrålar så mycket kärlek den lilla fröken. nöjd med starten på dagen även om morgonen blivit lite stressig.  men nu är vi i alla fall hemma effer en aktiv dag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar